Palletiseermachines

Om het productieproces en een goede doorstroom van uw transport te bevorderen, biedt een palletiseermachine hierbij uitkomst. Idépack Verpakkingsmachines is leverancier en specialist op het gebied van Gantry-Palletisers en Plaat-Palletisers.

meer
Afbeelding - NMP Gantry Palletiser
NMP Gantry Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK1 Palletiser
MK1 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK3 Palletiser
MK3 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK4 Palletiser
MK4 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK8/2 Palletiser
MK8/2 Palletiser Palletiseermachines
Afbeelding - MK9 Palletiser
MK9 Palletiser Palletiseermachines

Adviesaanvraag -

Wilt u advies over de beste machine voor uw situatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Ons assortiment

In ons assortiment hebben wij diverse Palletiseer-Oplossingen die uw producten automatisch op een pallet plaatst, zoals in folie gebundelde pakketten, kartonnen dozen en trays. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen doordat wij bij het leveren van een nieuwe, gebruikte of op maat gemaakte machine een 1-daagse training aanbieden om u zo van de juiste kennis en informatie te voorzien. Enkele machines die wij kunnen leveren zijn;

  • NMP Gantry Palletiser
  • MK1 Plaat-Palletiser
  • MK3 Plaat-Palletiser
  • MK4 Plaat-Palletiser
  • MK8/2 Plaat-Palletiser
  • MK9 Plaat-Palletiser

Specialist en leverancier

Al vele jaren is Idépack Verpakkingsmachines specialist en leverancier in eindverpakkingssystemen zoals Palletiseer-Oplossingen, palletwikkelaars en sealmachines. Daarnaast bieden wij ook diverse andere machineoplossingen zoals dozensluiters en omsnoeringsmachines.

Met onze eigen Technische Dienst kunnen wij snel acteren tijdens storingen. Voor de lange-termijn-relatie bieden wij een uitstekende service en onderhoud oplossing. Onze Technische Ambassadeurs zijn flexibel inzetbar om de door ons geleverd machines te bij u op locatie te onderhouden. Uniek in onze dienstverlening is dat wij ook de bestaande, niet door ons geleverde, machines kunnen onderhouden.

Lees meer over Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Offerte aanvragen of meer informatie

Wilt u een offerte aanvragen voor één van onze Palletiseer-Oplossingen of wenst u meer informatie betreft een totaaloplossing voor End of Line Packaging? Graag maken wij een afspraak met u om bij u op locatie kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Soms is het zelfs mogelijk dat wij een testmachine meenemen om u de mogelijkheden realtime aan u te tonen!

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 033 – 299 00 08 of vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in zodat wij u kunnen benaderen.

Aanvraagformulier invullen