Verpakkingsmachines

Bent u op zoek naar een innovatieve machine om pallets of kratten transportklaar te maken? Idépack Verpakkingsmachines is specialist en leverancier van onder andere palletwikkelmachines, palletwikkelaars, ringwikkelaars en draaitafel palletwikkelaars van het merk Atlanta Stretch.

"
CAT / CAR

CAT / CAR

Uiteraard installeren wij de verpakkingsmachine bij u op locatie en kunnen wij periodiek het onderhoud verzorgen. Ook voor bijbehorende verpakkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres!

Verpakkingsmateriaal

Niet voor niets is ons motto Kwaliteit in Oplossing én Relatie.

 

Ons aanbod

Om pakketten of producten zo efficiënt én kostenbesparend mogelijk te kunnen transporteren, is het inzetten van de juiste verpakkingsmachine onmisbaar.

Onze passie gaat uit naar verpakkingsmachines zoals ;

  • Palletwikkelaars
  • Horizontaalwikkelaars
  • Seal- en krimpmachines
  • Palletiseermachines
  • Palletmagazijnen
  • Dozenopzetters en casepackers
  • Dozensluiters
  • Omsnoeringsmachines

Vanuit onze showroom en magazijn in Nijkerk kunnen wij de gehele Benelux en Duitsland bedienen met nieuwe of gebruikte machines of eindverpakkingssystemen die wij geheel naar wens voor u op maat maken.

 

Lease is ook mogelijk!

Bent u op dit moment niet in de gelegenheid om te investeren in een nieuwe verpakkingsmachine? U kunt ook diverse machines bij ons huren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor lease.

Lease mogelijkheden

 

Inregelen van verpakkingslijn

Idépack Verpakkingsmachines B.V. gaat verder dan alleen het leveren van een verpakkingsmachine. Elke machine die u bij ons afneemt kunnen wij bij u op locatie installeren.
Ook het inregelen van de gehele verpakkingslijn kan behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het laten aansluiten van uw bestaande, niet door ons geleverde, machines op de nieuwe verpakkingsmachine.

Wij denken graag in lange termijn oplossingen en bieden dan ook uitstekende after sales service. Onze eigen Technische Dienst kunnen adviseren, installeren, service & onderhoud plegen en storingen verhelpen.

 

Verpakkingsmaterialen en toebehoren

Om u volledig te kunnen ontzorgen hebben wij ook verpakkingsmaterialen en toebehoren in ons assortiment. Diverse wikkelfolies, krimpfolies en omsnoeringsbanden specifiek geschikt voor uw verpakkingsmachine kunt u rechtstreeks bij ons afnemen.

 

Vragen?

Zoals u kunt zien hebben wij een zeer uitgebreid aanbod eindverpakkingssystemen en machines. Wenst u graag een adviesgesprek?
Graag komen wij bij u op locatie om een indicatie te krijgen van uw situatie om u te kunnen voorzien van het juiste advies en een passende offerte.

Hulp nodig of op zoek naar meer informatie?

Doe vrijblijvend een aanvraag!
BOOK A APPOINTMENT

Slide-in form

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.